Tel/Fax: 0040269839681

"Esenta fericirii consta in a face ceva, a indragi ceva si a spera in ceva."

Bassen Pension – pensiune in stil german- mic, dar shic.

Pachet de Tratament

07.11.2014
Stiati ca unul dintre cele mai eficiente tratamente reumatice le gasiti la Bazna folosind apa sarata si namolul din zona ? Mai mult decat atat aici se trateaza si o serie de afectiuni conexe.  

Pachet de relaxare

07.11.2014
Reteta relaxarii perfecte: un sat linistit in Ardeal, gazde bune, mancare delicioasa, som, padure, aer curat, oameni deosebiti, toate acestea le gasesti la noi

Bassen Pension este situat în vechiul sat săsesc Bazna, cunoscut ca o renumită stațiune balneară. Pensiunea, caracterizată prin apelativul “mic, dar shic”, este un colț de natură și verdeață unde veți regăsi viața tradițională a satului ardelenesc. 

Toate cele 10 camere, personalizate fiecare în parte, au menirea de a vă readuce în memorie parfumul copilăriei petrecute cândva la țară, la bunici. Terasa împreună cu sala de mese, decorate cu obiecte vechi, vă vor încânta prin diversitatea și frumusețea acestora, dându-vă senzația că ați pășit pe un tărâm de basm, la care ați visat cândva, copii fiind. ”Unde ești copilărie?”se intreba cândva poetul. Răspunsul vine de la sine:frumusețea ei o regăsiți la Bassen Pension.

Grădina, plină de verdeață, flori, zarzavaturi este o adevărată oază de liniște și relaxare. Bucuria de a petrece clipe deosebite în mijlocul naturii este de neegalat.

Mâncarea tradițional ardelenească încântă toate gusturile, simplitatea, dar și aromele naturale ale acesteia fiind apreciate de oaspeții noștri. O mare parte din preparate sunt realizate chiar în casă, făcând deliciul celor care le gustă.

Bassen Pension este locul unde puteți avea o vacanță activă, de la participarea benevolă la muncile  din gospodărie până la activități gen teambuilding putem găsi variante pentru orice solicitare.

La noi, grupurile de mici dimensiuni găsesc locul perfect pentru a petrece un sejur, a se relaxa sau chiar a lucra.
 

Vă așteptăm cu drag!

Anul trecut am fost la Bazna si am fost cazati la Bassen Pension ,a fost superb ,ne-ma distrat de minune .Zona este nemeipomenit de frumoasa iar de la geamul camerei unde am fost cazati se vedea toata localitatea .Am avut noroc de o vreme nemaipomenita ,ziua era cald iar,de la ora 17.00 ploua cam in jur de o ora iar apoi aparea soarele.Ne-a plaut enorm de mult si am vrea ca si anul acesta sa ajungem in zona.Cristina si Eugen din Ploiesti

cristina merezeanu -