"Esenta fericirii consta in a face ceva, a indragi ceva si a spera in ceva."

Bassen Pension – pensiune in stil german- mic, dar shic.

Pachet de Tratament

Stiati ca unul dintre cele mai eficiente tratamente reumatice le gasiti la Bazna folosind apa sarata si namolul din zona ? Mai mult decat atat aici se trateaza si o serie de afectiuni conexe.

Pachet de relaxare

Reteta relaxarii perfecte: un sat linistit in Ardeal, gazde bune, mancare delicioasa, som, padure, aer curat, oameni deosebiti, toate acestea le gasesti la noi.

Bassen Pension este situat în vechiul sat săsesc Bazna, cunoscut ca o renumită stațiune balneară. Pensiunea, caracterizată prin apelativul “mic, dar shic”, este un colț de natură și verdeață unde veți regăsi viața tradițională a satului ardelenesc.

Toate cele 10 camere, personalizate fiecare în parte, au menirea de a vă readuce în memorie parfumul copilăriei petrecute cândva la țară, la bunici. Terasa împreună cu sala de mese, decorate cu obiecte vechi, vă vor încânta prin diversitatea și frumusețea acestora, dându-vă senzația că ați pășit pe un tărâm de basm, la care ați visat cândva, copii fiind. ”Unde ești copilărie?”se intreba cândva poetul. Răspunsul vine de la sine:frumusețea ei o regăsiți la Bassen Pension.

Grădina, plină de verdeață, flori, zarzavaturi este o adevărată oază de liniște și relaxare. Bucuria de a petrece clipe deosebite în mijlocul naturii este de neegalat.

Mâncarea tradițional ardelenească încântă toate gusturile, simplitatea, dar și aromele naturale ale acesteia fiind apreciate de oaspeții noștri. O mare parte din preparate sunt realizate chiar în casă, făcând deliciul celor care le gustă.

Bassen Pension este locul unde puteți avea o vacanță activă, de la participarea benevolă la muncile  din gospodărie până la activități gen teambuilding putem găsi variante pentru orice solicitare.

La noi, grupurile de mici dimensiuni găsesc locul perfect pentru a petrece un sejur, a se relaxa sau chiar a lucra.

Vă așteptăm cu drag!

Cea mai frumoasa pensiune, cea mai calduroasa primire, cea mai activ-odihnitoare vacanta de VIS!

Corina Stefan din Guilford


google Reviews Booking Reviews
S.C.TURISM BAZNA S.R.L. CUI: 16523987 Nr.Reg.Com: J32/924/16.06.2004 Adresa: Comuna Bazna nr. 237, jud. Sibiu, ROMANIA Cont: RO96RNCB4220000353440001 BCR MEDIAS Director: Adela POSEA Tel/Fax: 0040269839681