Poftiti la masa!

Masa se poate servi fie în sala de mese cu o capacitate de maxim 20 de persoane, fie pe terasă sau în grădină.

Fiecare dintre aceste spații de servire a mesei oferă o experiență unică prin decor și atmosferă.

Mâncarea gătită în casă după gustul bunicii, este tradițională și realizată din produse naturale. O mare parte dintre bunătățile pensiunii se realizează chiar în casă. Zacusca, cârnațul, dulcețurile și multe altele pot satisfice cele mai alese gusturi.. Brânzeturile vin de la vecinii nostri, oieri, direct de la stână, proaspete.  Avem preparate doar de noi știute, cum ar fi ciorba a la Bassen Pension sau ciolanul sasesc, care cu siguranță vă vor încânta gustul. Deserturile noastre vă vor aduce aminte de dulciurile copilăriei.

Secretul tuturor acestor bunătăți este sufletul și dragostea cu care le preparăm pentru dumneavoastră.

În ceea ce privește băutura și aceasta este proprie casei, ne-am bucura să ne treceți pragul închinând o pălincă, să continuați cu o afinată și o vișinată, urmate de un vin al casei. La finalul mesei vă invităm la o cireșată din cirese negre, un digestiv pe care il veti aprecia.

Avem o listă de meniu, pe care o găsiți atât pe site cât și la noi în casă. De cele mai multe ori ne place să dăm frâu liber fanteziei și  să gătim multe alte bunătăți după sufletul hangiului și al oaspeților săi. Ne-am bucura să ne provocați și totodată să aveți încredere în propunerile noastre.

Poftă Bună!



google Reviews Booking Reviews
S.C.TURISM BAZNA S.R.L. CUI: 16523987 Nr.Reg.Com: J32/924/16.06.2004 Adresa: Comuna Bazna nr. 237, jud. Sibiu, ROMANIA Cont: RO96RNCB4220000353440001 BCR MEDIAS Director: Adela POSEA Tel/Fax: 0040269839681