Evenimente

Grupuri

Cu mic, cu mare suntem pregătiți să primim orice grup de dimensiunea pensiunii noastre. Ne bucurăm când acestea ne trec pragul și suntem convinși că știm să găsim cele mai bune oferte sau activități pentru acestea. Nu ezitați să ne contactați dacă sunteți un grup doritor să petreceți câteva zile de neuitat, să faceți o petrecere sau să aveți o întâlnire cu firma. Scrieti-ne si noua, veti fi surprinși câte lucruri frumoase putem să vă oferim.

Petreceri

Cu mai mulți sau mai puțini prieteni,  în micul nostru han găsiți oricând posibilitatea de a organiza o petrecere fie la minut, fie una tematică sau pentru o anumită ocazie. Astfel, daca doriți să vă sărbătoriți ziua de naștere, să faceți un mic botez, un chef al burlacilor sau al burlăcițelor sau pur și simplu să faceți o petrecere, luați în considerare acest loc, nu veți regreta!

Momente deosebite din an

Ca o casă care se respectă, bineînțeles că pentru orice moment deosebit din an gen Paște, 1 Mai, Rusalii, Crăciun, Revelion și multe altele, avem un program pregătit. Verificați secțiunea noastră cu oferte speciale, veti fi surprinși câte lucruri deosebite veti găsi acolo.

Conferințe / Seminarii / Întâlniri de firmă

Orice companie care dorește  să aibă o întalnire de lucru, să facă o prezentare, să țină o ședință sau să-și binedispună angajații cu un teambuilding, în limita capacitații noastre,  va găsi aici un loc de unde suntem convinși că oamenii vor pleca mai odihniți, cu mai puține probleme, mai voioși și cu mult mai multă poftă de muncă, și unde cu siguranță vor reveni.



google Reviews Booking Reviews
S.C.TURISM BAZNA S.R.L. CUI: 16523987 Nr.Reg.Com: J32/924/16.06.2004 Adresa: Comuna Bazna nr. 237, jud. Sibiu, ROMANIA Cont: RO96RNCB4220000353440001 BCR MEDIAS Director: Adela POSEA Tel/Fax: 0040269839681