Tel/Fax: 0040269839681Link-uri utile

Prezenta sectiune a site-ului nostru incearca sa va indrume spre o selectie de informatii externe, care sunt insa legate de zona. Aici o sa incercam sa va tinem la curent cu toate evenimentele care se intampla in zona, dar, tot aici veti putea gasi link-uri spre anumite informatii care va sunt utile daca veniti in zona.

Pentru orice alte informatii suplimentare nu ezitati a ne scrie pe adresa: rezervari@bassen.ro.

 

 

Activitati outdor

  • Bike&Like Offroad
  • Colinele Transilvaniei - prietenii nostri de la Mioritics au marcat multi kilometri de trasee de biciclete. Ele pot fi legate usor cu Bazna si uite asa puteti vedea pe bicicleta o mare parte din zona. Va asteptam.

Transilvania card

Mai nou exista un card care iti da acces in o serie de biserici fortificate din Transilvania. Pentru detalii click aici

Echipament sportiv, vanatoare si pescuit

Prietenii nostri de la Fansport au o oferta interesanta si discounturi pentru toti turistii ce se cazeaza la noi. Va invitam sa i invitati in periplurile dumneavoastra prin Medias. 

Magazinele Fansport si Safari (Safari Sports) comercializea o gama larga de articole destinatesportului si activitatilor de hobby in aer liber. Daca esti vanator, pescar, alpinist, practicant de ski, amator al sporturilor cu mingea sau amator al drumetiilor atunci, la Safari Sports  vei gasi intotdeauna ceva interesant de cumparat. Vindem produsele unor branduri recunoscute in aceste domenii, iar multe dintre ele sunt disponibile si in magazinul nostru online ce poate fi accesat dand click aici