Bassen Pension- mic dar shic

Situați în inima Transilvaniei, în zona cu influență germană, suntem o pensiune a cărei caracterizare se poate face prin  atributul “mic dar shic”. Amplasarea în Bazna, un vechi sat săsesc care în același timp este și o renumită stațiune balneară conferă o dublă valență a acestui loc. O dată ajunși la noi vă veți simți ca în casa bunicii de altădată, unde mirosul de iarbă sau de fân se îmbină armonios cu cel a merelor sau a bucatelor tradiționale având în același timp întreg confortul prezentului.

Liniștea și calmul acestui loc vă vor impresiona, activitățile vieții satului vă vor încânta și vă vor aduce aminte de copilărie, frumusețea clădirilor și a bisericilor fortificate din zonă vă vor aminti de istoria zonei.

Există o motivație pentru majoritatea categoriilor de oaspeți ce doresc să vină aici:

  • pentru cei ce doresc un tratament balnear – acesta fiind de cea mai bună calitate și cu efecte remarcabile, pentru toate categoriile de vârsta.
  • pentru cei ce doresc să se relaxeze și să se odihnească – aici vor găsi liniștea și pacea satului transilvănean, iar grădina noastră îi va încânta doar cu sunetele naturii.
  • pentru cei ce doresc o vacanță activă - avem pregătite trasee de biciclete și de trekking , ce ating diferite obiective turistice dar și frumoase zone din natură.
  • pentru cei ce doresc să organizeze o conferință – avem pregătite spații neconvenționale care însă le vor satisface toate exigențele. Mai mult decât atât simțurile participanților vor fi încercate prin armonia dintre exigența unei astfel de manifestări și produsele locale și tradiționale.
  • pentru cei ce doresc a organiza o petrecere – avem toate elementele pentru majoritatea tipurilor de petreceri: spații, muzică, bună dispoziție, idei din cele mai trăznite, acceptăm provocări – deci încercați!
  • pentru cei mai mici dintre noi – organizăm tabere tematice pentru copii, pregătim activități ce îi vor dezvolta și îi vor antrena pentru anumite situații.
  • pentru artiști – organizăm diferite tabere artistice, la noi există suficient loc, simț artistic și acel gram de nebunie ce face orice artist să se simtă în largul său.
  • pentru bicicliști și motocicliști – avem deja o tradiție în a primi această categorie de turiști, având chiar și anumite oferte speciale pentru aceștia.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul, fiecare oaspete ne onorează cu prezenta sa.



google Reviews Booking Reviews
S.C.TURISM BAZNA S.R.L. CUI: 16523987 Nr.Reg.Com: J32/924/16.06.2004 Adresa: Comuna Bazna nr. 237, jud. Sibiu, ROMANIA Cont: RO96RNCB4220000353440001 BCR MEDIAS Director: Adela POSEA Tel/Fax: 0040269839681